Jūsų prekių krepšelis tuščias
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomin.....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 96,5 %, saulėgrąžų aliejus 2 %, druska 1,5 %.100 g produkto .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoni.....
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu sko.....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Pistacijos - tai mažiausiai kaloringas riešutas ir tikras vitaminų aruodas. Pistacijos yra pirmaujan.....
Žemės riešutai yra ankštiniai augalai (kaip pupelės ar žirniai) - tik auga po žeme. Jie panašūs į .....