Jūsų prekių krepšelis tuščias
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus patiekalus bei desertus.
Sudedamosios dalys: pistacijų riešutai, druska 1,2 %.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2552 kJ/610 kcal; riebalai – 48,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 6,05 g, angliavandeniai – 27,6 g, iš kurių cukrų – 6,8 g, skaidulinės medžiagos – 6,1 g, baltymai – 20,5 g, druska – 0,02 g.
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produkto.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2910kJ/705kcal; riebalai – 66 g, iš kurių sočiųjų r.....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu sko.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produk.....