Jūsų prekių krepšelis tuščias
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomin.....
Sudedamosios dalys: datulės.100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1160 kJ/277kcal; riebalai - 0.....
Tamsiai raudonos neįprasto skonio džiovintos uogos Tibete valgomos jau mažiausiai 6000 metų. Čia tik.....
Tamsiai raudonos neįprasto skonio džiovintos uogos Tibete valgomos jau mažiausiai 6000 metų. Čia.....
Gliaudyti mechaniniu būdu. 100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2906 kJ/704 kcal; riebala.....
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produkto.....
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu sko.....
Razinos – vienas populiariausių džiovintų vaisių. Tai džiovintos vynuogės. Valgomos kaip užkan.....
Sudedamosios dalys: razinos 99,72 %, saulėgrąžų aliejus, konservantas sieros dioksidas. 100 g produk.....
Sudedamosios dalys: slyvos, saulėgrąžų aliejus, konservantas E202. 100 g produkto maistinė ir energe.....