Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad abrikosų tėvynė – Kinija, kurioje jie auginami jau daugiau kaip 4000 metų. Legenda byloj.....
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomin.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1461 kJ/344 kcal; riebalai - <0,5 g, iš kurių sočiųjų .....
Tamsiai raudonos neįprasto skonio džiovintos uogos Tibete valgomos jau mažiausiai 6000 metų. Čia tik.....
Tamsiai raudonos neįprasto skonio džiovintos uogos Tibete valgomos jau mažiausiai 6000 metų. Čia t.....
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produkto.....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu sko.....
Razinos – vienas populiariausių džiovintų vaisių. Tai džiovintos vynuogės. Valgomos kaip užkan.....
Sudedamosios dalys: razinos 99,5 %, saulėgrąžų aliejus, konservantas sieros dioksidas.100 g produkto.....
Sudedamosios dalys: slyvos 99,4%, saulėgrąžų aliejus, konservantas E202.100 g produkto maistinė ir e.....