PRISTATYMAS
NEMOKAMAS
Perkant daugiau nei už 35 EUR
Turite klausimų?
8 618 09748
Parašykite mums el. paštu:
info@madnuts.lt
Pirkti

Privatumo politika

Informuojame Jus, kad Jūsų asmens duomenys, kuriuos Jūs pateikiate MadNuts parduotuvėje užpildydami registracijos ir / ar užsakymo formą, yra tvarkomi ir saugomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu. Registracijos ir / ar užsakymo formoje pateikiama informacija turi būti pilna, išsami ir teisinga. Tuo atveju, jei Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis apie save, mes pasiliekame teisę apriboti Jūsų galimybes naudotis MadNuts parduotuve. Pateikdami savo asmens duomenis registracijos ir / ar užsakymo formoje, Jūs sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi vadovaujantis šia Privatumo politika bei UAB "Baiva" patvirtintomis duomenų tvarkymo taisyklėmis.

Mes gerbiame Jūsų teisę į privatumą, todėl Jūsų pateikiami asmens duomenys yra tvarkomi tik su Jūsų pateiktu užsakymu susijusiais tikslais. Vykdydami Jūsų užsakymą mes galime perduoti Jūsų asmens duomenis kurjerių bendrovei, su kuria bendradarbiaujame, tačiau jokiu atveju Jūsų asmens duomenys nebus perduodami jokiems kitiems tretiesiems asmenims, išskyrus atvejus, kai tą mus įpareigoja daryti galiojantys teisės aktų reikalavimai.

Pagal Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nuostatas, Jūs turite teisę susipažinti su visais savo asmens duomenimis, kuriuos mes tvarkome. Jei Jūs norite gauti šią informaciją, prašome su mumis susisiekti adresu info@madnuts.lt. Taip pat Jūs turite teisę reikalauti ištaisyti neteisingus, netikslius ar nepilnus savo asmens duomenis, taip pat sunaikinti asmens duomenis ar sustabdyti jų tvarkymą (išskyrus saugojimą) bei nesutikti, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad tuo atveju, jei Jūs nesutiksite, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi, mes negalėsime Jums suteikti šiame tinklalapyje siūlomų paslaugų.

Lankantis MadNuts elektroninėje parduotuvėje į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį gali būti įrašomi slapukai, skirti sklandesniam elektroninės parduotuvės veikimui. Savo naršyklės nustatymuose Jūs galite ištrinti ar blokuoti šiuos slapukus, tačiau tokiu atveju galimi trikdžiai Jums siekiant pasinaudoti MadNuts paslaugomis. Tęsdami naršymą www.madnuts.lt tinklalapyje Jūs sutinkate, kad į jūsų kompiuterį ar įrenginį ši informacija būtų įrašoma.

UAB "Baiva" (juridinio asmens kodas 133910618, adresas Taikos pr. 94, LT - 51179, Kaunas) yra įregistruota Asmens duomenų valdytojų valstybės registre, bendrovei suteiktas duomenų valdytojo identifikavimo kodas P7298.