Jūsų prekių krepšelis tuščias
Dumplainiai - "arklio jėgos" šaltinis. Turi skirtingus įvairių mineralų ir vitaminų kiekius priklaus.....
Tamsiai raudonos neįprasto skonio džiovintos uogos Tibete valgomos jau mažiausiai 6000 metų. Čia tik.....
Tamsiai raudonos neįprasto skonio džiovintos uogos Tibete valgomos jau mažiausiai 6000 metų. Čia.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1175 kJ/280,8 kcal; riebalai – 0,1 g, iš kurių sočiųjų r.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1175 kJ/281 kcal; riebalai – 0,1 g, iš kurių sočiųjų rie.....
Razinos – vienas populiariausių džiovintų vaisių. Tai džiovintos vynuogės. Valgomos kaip užk.....
Razinos – vienas populiariausių džiovintų vaisių. Tai džiovintos vynuogės. Valgomos kaip užkan.....
Sudedamosios dalys: razinos, saulėgrąžų aliejus, konservantas sieros dioksidas.100 g produkto mais.....
Sudedamosios dalys: razinos, saulėgrąžų aliejus.100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1329 kJ/3.....
Sudedamosios dalys: razinos Jumbo (50 %), riešutai (50 %): lazdynų, migdolų, anakardžių, graikiniai......
Šilkmedžio vaisiai valgomi ir švieži, ir džiovinti, iš jų daromos uogienės, pastilės, sirupai. Savo .....
Šilkmedžio vaisiai valgomi ir švieži, ir džiovinti, iš jų daromos uogienės, pastilės, sirupai. Sav.....
Tai labai populiari džiovinta uoga, kuri valgoma viena, dedama į salotas, košes, sausus pusryčius, d.....
Vyšnios yra švelniai rūgštaus skonio ir tinkamos valgyti vienos, gardinti sausus pusryčius, košes, d.....