Jūsų prekių krepšelis tuščias
Tamsiai raudonos neįprasto skonio džiovintos uogos Tibete valgomos jau mažiausiai 6000 metų. Čia tikima, kad goji ilgina gyvenimo trukmę, suteikia jėgų ir lytinės galios. Jos naudojamos tradicinėje Tibeto, kinų bei indų medicinoje. Vyrauja bendra nuomonė, kad tūkstantmečius naudojamos uogos negalėtų taip pagarsėti, jei neturėtų sveikatai naudingų savybių. Jos dedamos į sausus pusryčius, košes, į arbatą ar kompotą, valgomos vienos kaip užkandis. Galite jas nuplauti ir trumpai pamirkyti vandenyje - bus minkštesnės ir labiau panašios į šviežias.
Sudedamosios dalys: goji uogos.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 346 kJ/ 82,7 kcal; riebalai – 3,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,92 g, angliavandeniai – 22 g, iš kurių cukrų – 17,1 g, skaidulinės medžiagos – 7,4 g, baltymai – 10,6 g, druska – 0,022 mg.
Kilmės šalis: Kinija
Puiki alternatyva saldumynams.Sudedamosios dalys: ananasai.100 g produkto maistinė ir energinė ver.....
Traškūs džiovinti bananai turi daug skaidulinių medžiagų. Skanu valgyti vienus kaip užkandį, taip pa.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1175 kJ/281 kcal; riebalai – 0,1 g, iš kurių sočiųjų rie.....
Tai labai populiari džiovinta uoga, kuri valgoma viena, dedama į salotas, košes, sausus pusryčius, d.....
Sudedamosios dalys: slyvos, saulėgrąžų aliejus, konservantas kalio sorbatas. 100 g produkto maistinė.....
Sudedamosios dalys: džiovinti ananasai.100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1427kJ/341kcal;&.....
Džiovinti mangai - labai skanus užkandis vietoje saldumynų. Tinkami valgyti vieni, gardinti desert.....