Jūsų prekių krepšelis tuščias
Tamsiai raudonos neįprasto skonio džiovintos uogos Tibete valgomos jau mažiausiai 6000 metų. Čia tikima, kad goji ilgina gyvenimo trukmę, suteikia jėgų ir lytinės galios. Jos naudojamos tradicinėje Tibeto, kinų bei indų medicinoje. Vyrauja bendra nuomonė, kad tūkstantmečius naudojamos uogos negalėtų taip pagarsėti, jei neturėtų sveikatai naudingų savybių. Jos dedamos į sausus pusryčius, košes, į arbatą ar kompotą, valgomos vienos kaip užkandis. Galite jas nuplauti ir trumpai pamirkyti vandenyje - bus minkštesnės ir labiau panašios į šviežias.
Sudedamosios dalys: goji uogos.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 346 kJ/ 82,7 kcal; riebalai – 3,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,92 g, angliavandeniai – 22 g, iš kurių cukrų – 17,1 g, skaidulinės medžiagos – 7,4 g, baltymai – 10,6 g, druska – 0,022 mg.
Kilmės šalis: Kinija
Yra toks posakis „datulė Sacharos gyventojams yra tas pats, kas kviečiai – prancūzui, o ryžiai – k.....
Džiovintos kriaušės skanios ir sveikos. Jos saldžios ir minkštos - tinkamos valgyti kaip užkandis, s.....
Traškūs džiovinti bananai turi daug skaidulinių medžiagų. Skanu valgyti vienus kaip užkandį, taip pa.....
Sudedamosios dalys: slyvos, saulėgrąžų aliejus, konservantas kalio sorbatas. 100 g produkto maistinė.....
Sudedamosios dalys: džiovinti ananasai.100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1427kJ/341kcal;&.....
Džiovinti mangai - labai skanus užkandis vietoje saldumynų. Tinkami valgyti vieni, gardinti desert.....
Puiki alternatyva saldainiams. Sudedamosios dalys: ananasai 62,15 %, cukrus 36,20 %, rūgštingu.....
Dumplainiai - "arklio jėgos" šaltinis. Turi skirtingus įvairių mineralų ir vitaminų kiekius priklaus.....