Jūsų prekių krepšelis tuščias
Pistacijos - tai mažiausiai kaloringas riešutas ir tikras vitaminų aruodas. Pistacijos yra pirmaujančios tarp riešutų pagal antioksidantų kiekį. Jose yra antioksidantų liuteino ir zeaksatino, vitamino E, taip pat jos yra puikus skaidulų šaltinis. Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus patiekalus bei desertus.
Sudedamosios dalys: pistacijų riešutai, druska 1,2 %.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2552 kJ/610 kcal; riebalai – 48,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 6,05 g, angliavandeniai – 27,6 g, iš kurių cukrų – 6,8 g, skaidulinės medžiagos – 6,1 g, baltymai – 20,5 g, druska – 0,02 g.
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produkto.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2910kJ/705kcal; riebalai – 66 g, iš kurių sočiųjų r.....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu sko.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produk.....