Jūsų prekių krepšelis tuščias
Pistacijos - tai mažiausiai kaloringas riešutas ir tikras vitaminų aruodas. Pistacijos yra pirmaujančios tarp riešutų pagal antioksidantų kiekį. Jose yra antioksidantų liuteino ir zeaksatino, vitamino E, taip pat jos yra puikus skaidulų šaltinis. Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus patiekalus bei desertus.
Sudedamosios dalys: pistacijų riešutai 98,4 %, valgomoji druska 1,6 %.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2331 kJ/562 kcal; riebalai – 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 5,3 g, angliavandeniai – 19 g, iš kurių cukrų – 7,4 g, skaidulinės medžiagos - 9,6 g, baltymai – 20 g, druska – 1,6 g.
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomin.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir ba.....
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produkto.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2881kJ/698kcal; riebalai – 64 g , iš kurių sočiųjų .....