Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu.
Sudedamosios dalys: migdolai 96,5 %, saulėgrąžų aliejus 2 %, druska 1,5 %.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2817 kJ/637 kcal; riebalai – 55,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 4,42 g, angliavandeniai – 10,3 g, iš kurių cukrų – 2,8 g, baltymai – 23,2 g, druska – 1,98 g.
Pagaminta Ispanija
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2801 kJ/679 kcal; riebalai – 63 g, iš kurių sočiųjų.....
Skrudinti karijų riešutai padengti traškia karamele.Sudedamosios dalys: karijų riešutai, saulėg.....
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomin.....
Pinijos yra maistingas užkandis, taip pat salotų, desertų ir kitų patiekalų ingredientas. Pinijų.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....