Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu ir labai įvairiomis vertingomis savybėmis: turi daug vitamino E, mangano, vario, magnio, vitamino B2 , fosforo, kalio, kalcio, cinko.
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti blanširuoti migdolų riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomins net ir didžiausius gurmanus.
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, saulėgrąžų aliejus 2 %, jūros druska 1,5 %, žolelės 0,5 %: rozmarinai, čiobreliai, bazilikai, mairūnai, dašiai, raudonėliai.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2758 kJ/660 kcal; riebalai – 57,7g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 5,52 g, angliavandeniai – 12 g, iš kurių cukrų – 3,42 g, baltymai – 23,2 g, druska – 1,98 g.
Pagaminta Ispanijoje.
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produkto.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2910kJ/705kcal; riebalai – 66 g, iš kurių sočiųjų r.....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu sko.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produk.....