Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu ir labai įvairiomis vertingomis savybėmis: turi daug vitamino E, mangano, vario, magnio, vitamino B2 , fosforo, kalio, kalcio, cinko.
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti blanširuoti migdolų riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomins net ir didžiausius gurmanus.
Sudedamosios dalys: migdolai 97 %, saulėgrąžų aliejus, žolelės 1 % (rozmarinai, čiobreliai, bazilikai, mairūnai, dašiai, raudonėliai), jūros druska.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2758 kJ/660 kcal; riebalai – 57,7g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 5,52 g, angliavandeniai – 12 g, iš kurių cukrų – 3,42 g, baltymai – 23,2 g, druska – 1,98 g.
Pagaminta Ispanijoje.
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomin.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir ba.....
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produkto.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2881kJ/698kcal; riebalai – 64 g , iš kurių sočiųjų .....