Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu.
Sudedamosios dalys: migdolai 96,5 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 2 %.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2817 kJ/637 kcal; riebalai – 55,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 4,42 g, angliavandeniai – 10,3 g, iš kurių cukrų – 2,8 g, baltymai – 23,2 g, druska – 1,98 g.
Pagaminta Ispanija
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir ba.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produkto.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2910kJ/705kcal; riebalai – 66 g, iš kurių sočiųjų r.....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......