Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu.
Sudedamosios dalys: migdolai 96,5 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 2 %.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2817 kJ/637 kcal; riebalai – 55,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 4,42 g, angliavandeniai – 10,3 g, iš kurių cukrų – 2,8 g, baltymai – 23,2 g, druska – 1,98 g.
Pagaminta Ispanija
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2736 kJ/654 kcal, riebalai – 65,21 g, iš kurių sočiųjų ri.....
Bertoletijos auga Amazonės miškuose ant medžių, kurių aukštis siekia 50 metrų, o kamieno ske.....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Pinijos yra maistingas užkandis, taip pat salotų, desertų ir kitų patiekalų ingredientas. Pinijų.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir ba.....