Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu.
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti blanširuoti migdolų riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomins net ir didžiausius gurmanus.
Sudedamosios dalys: migdolai 90 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 % , žolelės 8 % (rozmarinai, čiobreliai, bazilikai, mairūnai, dašiai, raudonėliai), druska 0,5%.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2758 kJ/660 kcal; riebalai – 57,7g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 5,52 g, angliavandeniai – 12 g, iš kurių cukrų – 3,42 g, baltymai – 23,2 g, druska – 1,98 g.
Pagaminta Ispanijoje
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Pinijos yra maistingas užkandis, taip pat salotų, desertų ir kitų patiekalų ingredientas. Pinijų.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir ba.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2881kJ/698kcal; riebalai – 64 g , iš kurių sočiųjų .....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......