Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2774 kJ/663 kcal; riebalai – 52 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 4,7 g, angliavandeniai – 20,5 g, iš kurių cukrų – 6,6 g, skaidulinės medžiagos – 8,1 g, baltymai – 24,2 g, druska – 0 g.
Kilmės šalis: JAV
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomin.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produkto.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2881kJ/698kcal; riebalai – 64 g , iš kurių sočiųjų .....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......