Jūsų prekių krepšelis tuščias
Pažiūrime į graikinius riešutus ir nusišypsome - tie patys du pusrutuliai, linkiai ir vingiai... Gal todėl nuo seno žmonės juos vadina „maistas smegenims“. Skanus ir maistingas užkandis. Skaidulinių medžiagų šaltinis. Graikinius riešutus reikėtų valgyti su luobele, nes joje kaupiasi didžioji dalis maistinių medžiagų.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2987,38 kJ/714 kcal; riebalai – 65,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 6,1 g, angliavandeniai – 13,7 g, iš kurių cukrų – 2,6 g, baltymai – 15,2 g, druska – <0,01 g.
Kilmės šalis: Čilė
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produk.....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Skrudinti karijų riešutai padengti traškia karamele.Sudedamosios dalys: karijų riešutai, saulėg.....
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomin.....
Pinijos yra maistingas užkandis, taip pat salotų, desertų ir kitų patiekalų ingredientas. Pinijų.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....