Jūsų prekių krepšelis tuščias
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir baltymų šaltinis. Storalukščiai anakardžių riešutai susiformuoja minkštame, panašiame į obuolį apvalkale (šis naudojamas likeriams gaminti), ir prinokę išlenda pro apvalkalo gale esančią angą. Riešutų lukštuose susikaupę aitrūs aliejai neutralizuojami kaitinant lukštus, o tada išimami ir patys riešutai. Arčiau karščio šaltinio buvę riešutai šiek tiek gelsvesni – antros rūšies. Pirmos rūšies anakardžių riešutai yra balti.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2503 kJ/603 kcal; riebalai – 48 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 8,2 g, angliavandeniai – 20 g, iš kurių cukrų – 4,8 g, baltymai – 21 g, druska – 0,02 g.
Kilmės šalis: Vietnamas
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Pinijos yra maistingas užkandis, taip pat salotų, desertų ir kitų patiekalų ingredientas. Pinijų.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir ba.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2881kJ/698kcal; riebalai – 64 g , iš kurių sočiųjų .....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......