Jūsų prekių krepšelis tuščias
Ryškaus skonio ir kvapo imbieras žinomas ir naudojamas jau ne vieną tūkstantį metų. Iš šiltų tropinių Pietryčių Azijos miškų – Kinijos, Indijos, Malajų (Malakos) pusiasalio kilęs augalas ne tik yra vienas mėgstamiausių prieskonių pasaulio virtuvėse, bet ir nuo seno naudojamas gydymui, ritualams, parfumerijoje. Europoje labiau populiarus džiovintas arba cukruotas imbieras.
Sudedamosios dalys: džiovinti imbierai 52 %, cukrus 47,99 %, konservantas sieros dioksidas.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 1272 kJ/304 kcal; riebalai – 0,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0 g, angliavandeniai – 75 g, iš kurių cukrų – 71 g, skaidulinės medžiagos – 1,1 g, baltymai – 0,1 g, druska – 0 g.
Kilmės šalis: Kinija
Yra toks posakis „datulė Sacharos gyventojams yra tas pats, kas kviečiai – prancūzui, o ryžiai – k.....
Džiovintos kriaušės skanios ir sveikos. Jos saldžios ir minkštos - tinkamos valgyti kaip užkandis, s.....
Traškūs džiovinti bananai turi daug skaidulinių medžiagų. Skanu valgyti vienus kaip užkandį, taip pa.....
Sudedamosios dalys: slyvos, saulėgrąžų aliejus, konservantas kalio sorbatas. 100 g produkto maistinė.....
Sudedamosios dalys: džiovinti ananasai.100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1427kJ/341kcal;&.....
Džiovinti mangai - labai skanus užkandis vietoje saldumynų. Tinkami valgyti vieni, gardinti desert.....
Puiki alternatyva saldainiams. Sudedamosios dalys: ananasai 62,15 %, cukrus 36,20 %, rūgštingu.....
Dumplainiai - "arklio jėgos" šaltinis. Turi skirtingus įvairių mineralų ir vitaminų kiekius priklaus.....