Jūsų prekių krepšelis tuščias
Iš visų vaisių figa pati saldžiausia. Manoma, kad figos yra kilusios iš Vidurio Rytų, kur maistui jos naudojamos jau daugiau kaip 5000 metų. Figmedžiai augo kabančiuose Babilono soduose. Prinokusios figos būdavo užpilamos karštu dykumos smėliu – tada vaisiai išdžiūdavo ir negesdavo. Kaip užkanda jos puikiai dera kartu su vytintos jautienos bei sūrio riekelėmis. Džiovintų figų gabalėliais galime paskaninti įvairias salotas. Su jomis kepami pyragai, gaminami pudingai. Labai gardžios troškintos figos. Džiovintos figos turi kalio, vario, mangano, vitamino K, kalcio, magnio.
Sudedamosios dalys: džiovintos figos.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1191 kJ/282 kcal; riebalai – 1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,2 g, angliavandeniai – 60,2 g, iš kurių cukrų – 48,7 g, skaidulinės medžiagos – 8,6 g, baltymai – 3,8 g, druska – 0,1 g.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1276,42 kJ / 305 kcal, riebalai 0,5 g, iš kurių sočiųjų .....
Yra toks posakis „datulė Sacharos gyventojams yra tas pats, kas kviečiai – prancūzui, o ryžiai – k.....
Džiovintos kriaušės skanios ir sveikos. Jos saldžios ir minkštos - tinkamos valgyti kaip užkandis, s.....
Traškūs džiovinti bananai turi daug skaidulinių medžiagų. Skanu valgyti vienus kaip užkandį, taip pa.....
Sudedamosios dalys: slyvos, saulėgrąžų aliejus, konservantas kalio sorbatas. 100 g produkto maistinė.....
Sudedamosios dalys: džiovinti ananasai.100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1427kJ/341kcal;&.....
Džiovinti mangai - labai skanus užkandis vietoje saldumynų. Tinkami valgyti vieni, gardinti desert.....
Puiki alternatyva saldainiams. Sudedamosios dalys: ananasai 62,15 %, cukrus 36,20 %, rūgštingu.....