Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad abrikosų tėvynė – Kinija, kurioje jie auginami jau daugiau kaip 4000 metų. Legenda byloja, kad į Vakarus juos atgabeno Aleksandras Didysis. Senovės Romoje jie buvo laikomi didžiausiu skanėstu.
Sudedamosios dalys: abrikosai, konservantas sieros dioksidas.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 1118 kJ/263 kcal; riebalai – 0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0 g, angliavandeniai – 62 g, iš kurių cukrų – 45,4 g, skaidulinės medžiagos – 2,2 g, baltymai – 3 g, druska – 0,12 g.
Kilmės šalis: Turkija
Yra toks posakis „datulė Sacharos gyventojams yra tas pats, kas kviečiai – prancūzui, o ryžiai – k.....
Džiovintos kriaušės skanios ir sveikos. Jos saldžios ir minkštos - tinkamos valgyti kaip užkandis, s.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1175 kJ/280,8 kcal; riebalai – 0,1 g, iš kurių sočiųjų r.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1175 kJ/281 kcal; riebalai – 0,1 g, iš kurių sočiųjų rie.....
Sudedamosios dalys: slyvos, saulėgrąžų aliejus, konservantas kalio sorbatas. 100 g produkto maistinė.....
Džiovinti mangai - labai skanus užkandis vietoje saldumynų. Tinkami valgyti vieni, gardinti desert.....
Dumplainiai - "arklio jėgos" šaltinis. Turi skirtingus įvairių mineralų ir vitaminų kiekius priklaus.....
Sudedamosios dalys: datulės.100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1160 kJ/277kcal; riebalai - 0.....