Jūsų prekių krepšelis tuščias
Dideli, šviesūs, nonpareil rūšies riešutai.
Migdolų riešutai - puikus maistinių skaidulų ir baltymų šaltinis.
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Juos valgė senovės Babilone, jie minimi hetitų rašto paminkluose, šv.Rašte. Iki Mino laikų jie išplito visoje Graikijoje. Antikos laikų graikai migdolus sugrūsdavo ir sumaišydavo su medumi – taip jie gamindavo romėnų pamėgtus marcipanus. Manoma, kad viduramžiais pasninko metu migdolai pakeisdavo draudžiamus valgyti mėsą ir pieną. Daugiausia migdolų išauginama ir surenkama Kalifornijoje, į kurią šį riešutą atvežė ispanų misionieriai.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2606 kJ/631 kcal; riebalai – 54 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 4,4 g, angliavandeniai – 6,2 g, iš kurių cukrų – 6,2 g, baltymai – 23 g, druska – 0,01 g.
Kilmės šalis: JAV.
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Pinijos yra maistingas užkandis, taip pat salotų, desertų ir kitų patiekalų ingredientas. Pinijų.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir ba.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2881kJ/698kcal; riebalai – 64 g , iš kurių sočiųjų .....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......