Jūsų prekių krepšelis tuščias
Dideli, šviesūs, nonpareil rūšies riešutai.
Migdolų riešutai - puikus maistinių skaidulų ir baltymų šaltinis.
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Juos valgė senovės Babilone, jie minimi hetitų rašto paminkluose, šv.Rašte. Iki Mino laikų jie išplito visoje Graikijoje. Antikos laikų graikai migdolus sugrūsdavo ir sumaišydavo su medumi – taip jie gamindavo romėnų pamėgtus marcipanus. Manoma, kad viduramžiais pasninko metu migdolai pakeisdavo draudžiamus valgyti mėsą ir pieną. Daugiausia migdolų išauginama ir surenkama Kalifornijoje, į kurią šį riešutą atvežė ispanų misionieriai.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2606 kJ/631 kcal; riebalai – 54 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 4,4 g, angliavandeniai – 6,2 g, iš kurių cukrų – 6,2 g, baltymai – 23 g, druska – 0,01 g.
Kilmės šalis: JAV.
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produk.....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Skrudinti karijų riešutai padengti traškia karamele.Sudedamosios dalys: karijų riešutai, saulėg.....
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomin.....
Pinijos yra maistingas užkandis, taip pat salotų, desertų ir kitų patiekalų ingredientas. Pinijų.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....