Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu ir labai įvairiomis vertingomis savybėmis: turi daug vitamino E, mangano, vario, magnio, vitamino B2 , fosforo, kalio, kalcio, cinko.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2774 kJ/663 kcal; riebalai – 52 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 4,7 g, angliavandeniai – 20,5 g, iš kurių cukrų – 6,6 g, skaidulinės medžiagos – 8,1 g, baltymai – 24,2 g, druska – 0 g.
Kilmės šalis: JAV.
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu sko.....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produk.....
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir ba.....