Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu.
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti blanširuoti migdolų riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomins net ir didžiausius gurmanus.
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, saulėgrąžų aliejus 2 %, jūros druska 1,5 %, žolelės 0,5 %: rozmarinai, čiobreliai, bazilikai, mairūnai, dašiai, raudonėliai.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2758 kJ/660 kcal; riebalai – 57,7g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 5,52 g, angliavandeniai – 12 g, iš kurių cukrų – 3,42 g, baltymai – 23,2 g, druska – 1,98 g.
Pagaminta Ispanijoje
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produkto.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2910kJ/705kcal; riebalai – 66 g, iš kurių sočiųjų r.....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu sko.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produk.....