Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu.
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti blanširuoti migdolų riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomins net ir didžiausius gurmanus.
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, jūros druska 2 %, žolelės 0,5 %: rozmarinai, čiobreliai, bazilikai, mairūnai, dašiai, raudonėliai.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1971 kJ/457 kcal; riebalai – 32,95 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3,46 g, angliavandeniai – 11,9 g, iš kurių cukrų – 3,9 g, skaidulinės medžiagos – 9 g, baltymai – 16,6 g, druska – 18,94 g.
Pagaminta Ispanijoje
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu sko.....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produk.....
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir ba.....