Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu.
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti blanširuoti migdolų riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomins net ir didžiausius gurmanus.
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, jūros druska 2 %, žolelės 0,5 %: rozmarinai, čiobreliai, bazilikai, mairūnai, dašiai, raudonėliai.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1971 kJ/457 kcal; riebalai – 32,95 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3,46 g, angliavandeniai – 11,9 g, iš kurių cukrų – 3,9 g, skaidulinės medžiagos – 9 g, baltymai – 16,6 g, druska – 18,94 g.
Kilmės šalis: Ispanija
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produk.....
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir ba.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 3026 kJ/733 kcal; riebalai – 71 g, iš kurių sočiųj.....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 96,5 %, saulėgrąžų aliejus 2 %, druska 1,5 %.100 g produkt.....
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu sko.....
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 3004 kJ/718 kcal; riebalai – 63,2 g, iš kurių sočių.....