Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu.
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti blanširuoti migdolų riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomins net ir didžiausius gurmanus.
Sudedamosios dalys: migdolai 97 %, saulėgrąžų aliejus, žolelės 1 % (rozmarinai, čiobreliai, bazilikai, mairūnai, dašiai, raudonėliai), jūros druska.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2758 kJ/660 kcal; riebalai – 57,7g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 5,52 g, angliavandeniai – 12 g, iš kurių cukrų – 3,42 g, baltymai – 23,2 g, druska – 1,98 g.
Pagaminta Ispanijoje
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2801 kJ/679 kcal; riebalai – 63 g, iš kurių sočiųjų.....
Skrudinti karijų riešutai padengti traškia karamele.Sudedamosios dalys: karijų riešutai, saulėg.....
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomin.....
Pinijos yra maistingas užkandis, taip pat salotų, desertų ir kitų patiekalų ingredientas. Pinijų.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....