Jūsų prekių krepšelis tuščias
Primena močiutės verdamus obuolių sūrius – sveika ir skanu.
Lietuvos kaime ūkininko šeima ne tik augina obuolius bei įvairias uogas, bet ieško ir atranda būdų kaip pačiam perdirbti savo ūkyje išaugintas gėrybes. Sujungus naujausias ir tradicines maisto gamybos technologijas, ūkyje gaminami šie puikūs skanėstai, puoselėjantys pilnavertę kasdieninę mitybą.
Džiovinimas – puikus konservavimo būdas – teigia ūkininkas. Jo metu iš vaisių ir uogų pašalinamas vanduo, todėl labiau sukoncentruojamos visos medžiagos. Džiovintuose gaminiuose gausu vitaminų, mineralų, skaidulų ir kitų mums vertingų maistinių medžiagų.
Skanėstai, palikti lėkštelėje “atvirai”, kambario temperatūroje šiek tiek padžiūsta, kaip ir lietuviškas obuolių sūris. Jie puikus užkandis biure ir kelionėje.
Sudedamosios dalys: obuolių tyrė – 85%, juodųjų serbentų tyrė – 14%, obuolių sirupas – 1%.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 1285 kJ/ 307 kcal; riebalai – 3,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rugščių – 1,6 g, angliavandeniai – 63 g, iš kurių cukrų – 59 g, baltymai – 1,9 g, druska – 0 g.
Pagaminta Lietuvoje
2019 m. vasario mėn. sukurtas aromatingas, natūraliai saldus lazdynų ir anakardžių derinys. Skrudint.....
Švelniau skrudintų žemės riešutų sviestas, pagardintas skrudintais kokosais. Be pridėtinių riebalų i.....
Sudedamosios dalys: obuoliai 71,43 %, cukrus 10,71 %, vyšnios 17,86 %.100 g produkto maistinė ir ene.....
Primena močiutės verdamus obuolių sūrius – sveika ir skanu.Lietuvos kaime ūkininko šeima ne tik augi.....
OBUOLIŲ IR BRAŠKIŲ TYRĖS JUOSTELĖSSudedamosios dalys: obuolių tyrė 85 %, braškių tyrė – .....
100 g maistinė ir energinė vertė: 560 kJ / 134 kcal; riebalai - 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgšči.....