Jūsų prekių krepšelis tuščias
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir baltymų šaltinis. Storalukščiai anakardžių riešutai susiformuoja minkštame, panašiame į obuolį apvalkale (šis naudojamas likeriams gaminti), ir prinokę išlenda pro apvalkalo gale esančią angą. Riešutų lukštuose susikaupę aitrūs aliejai neutralizuojami kaitinant lukštus, o tada išimami ir patys riešutai. Arčiau karščio šaltinio buvę riešutai šiek tiek gelsvesni – antros rūšies. Pirmos rūšies anakardžių riešutai yra balti.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2548 kJ/609 kcal; riebalai – 46 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 8,4 g, angliavandeniai – 24,1 g, iš kurių cukrų – 6 g, skaidulinės medžiagos – 3 g, baltymai – 23,3 g, druska – 0,04 g.
Kilmės šalis: Vietnamas
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2910kJ/705kcal; riebalai – 66 g, iš kurių sočiųjų r.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu sko.....
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produk.....