Jūsų prekių krepšelis tuščias
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu.
Sudedamosios dalys: migdolų riešutai 60%, cukrus 40 %.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2187 kJ/522 kcal; riebalai – 26,35 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 2,51 g, angliavandeniai – 60,09 g, iš kurių cukrų – 59,37 g, baltymai – 11,23 g, druska – 0,015 g.
Kilmės šalis: Ispanija.
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Pinijos yra maistingas užkandis, taip pat salotų, desertų ir kitų patiekalų ingredientas. Pinijų.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir ba.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2881kJ/698kcal; riebalai – 64 g , iš kurių sočiųjų .....