Jūsų prekių krepšelis tuščias
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir baltymų šaltinis. Storalukščiai anakardžių riešutai susiformuoja minkštame, panašiame į obuolį apvalkale (šis naudojamas likeriams gaminti), ir prinokę išlenda pro apvalkalo gale esančią angą. Riešutų lukštuose susikaupę aitrūs aliejai neutralizuojami kaitinant lukštus, o tada išimami ir patys riešutai. Arčiau karščio šaltinio buvę riešutai šiek tiek gelsvesni – antros rūšies. Pirmos rūšies anakardžių riešutai yra balti.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2548 kJ/609 kcal; riebalai – 46 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 8,4 g, angliavandeniai – 24,1 g, iš kurių cukrų – 6 g, skaidulinės medžiagos – 3 g, baltymai – 23,3 g, druska – 0,04 g.
Kilmės šalis: Vietnamas
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Skrudinti karijų riešutai padengti traškia karamele.Sudedamosios dalys: karijų riešutai, saulėg.....
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomin.....
Pinijos yra maistingas užkandis, taip pat salotų, desertų ir kitų patiekalų ingredientas. Pinijų.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Savo forma primenantys inkstą riešutai yra minkšti, skanūs bei gerai malšinantys alkį. Tai ir ba.....