Jūsų prekių krepšelis tuščias
Džiovintos šilauogės taip pat naudojamos vadinamųjų sausų pusryčių gamyboje, dedamos į pyragus ir bandeles.
Sudedamosios dalys: šilauogės, cukrus, koncentruotos vynuogių ir šilauogių sultys, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralios kvapiosios medžiagos, saulėgrąžų aliejus.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 1500 kJ/353 kcal; riebalai – 0,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0 g, angliavandeniai – 86 g, iš kurių cukrų – 58,6 g, skaidulinės medžiagos – 1,3 g, baltymai – 0,6 g, druska – 0,03 g.
Sudedamosios dalys: datulės.100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1461 kJ/344 kcal; riebalai - .....
.....
Sudedamosios dalys: arbūzų gabalėliai, cukranendrių cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citri.....
Sudedamosios dalys: figos 90 %, migdolų riešutai 10 %.100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 145.....
Sudedamosios dalys: obuoliai, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, konservant.....
Puiki alternatyva saldumynams.Sudedamosios dalys: ananasai, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžia.....
Sudedamosios dalys: džiovinta papaja. 100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 1548 kJ/ 370 kcal;&.....
Sudedamosios dalys: melionai (98,7%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis (1,2%).....