PRISTATYMAS
NEMOKAMAS
Perkant daugiau nei už 45 EUR
Turite klausimų?
8 618 09748
Parašykite mums el. paštu:
info@madnuts.lt
Pirkti

Agramunto šokoladas "Į akmenį" su vanile, karšto gėrimo gamybai, 300 g


  • 4.40€


Pagaminta iš natūralių produktų, be gliuteno, ne mažiau kaip 45 proc. kakavos sausųjų medžiagų. 

Sudedamosios dalys: kakavos pasta, cukrus, ryžių miltai, emulsiklis sojų lecitinas, cinamono aromatas. Galimi įvairių riešutų ir pieno produktų pėdsakai.

Jį gamina pasaulyje seniausias Agramunto šokolado fabrikas.

Jolonch pavardė asocijuojasi su Agramunto vietove ir šokolado amatininkais. Nuo 1770 metų  iki dabar, beveik be pertraukos, Agramunte buvo gaminamas šokoladas. Vietovė nuo seno garsi šokolado amatininkų gaminamu šokoladu „Į akmenį“.

Šokolado mėgėjai vertina amatininkų sukurtus ir iki šių dienų išsaugotus šokolado gaminimo receptus.

Gaminant šokoladą „Į akmenį“, atrinktos ir ant ąžuolo malkų paskrudintos kakavos pupelės, sutrinamos ant akmens. Šis gamybos  būdas  šokoladui suteikia ypatingą skonį ir tekstūrą.

Karšto šokolado paruošimas: kaitinti pieną kol užvirs, tada suberti sutarkuotą šokoladą ir lėtai bei atsargiai, kad neprisviltų prie puodo dugno, maišyti (apie 10-15 min.) kol ištirps ir masė taps tirštesnė.

6 porcijoms karšto šokolado pagaminti rekomenduojama:  į  1 litrą pieno suberti 300 g tarkuoto šokolado .

Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Saugoti nuo pašalinių kvapų.

100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2007kJ/480kcal; riebalai – 24 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 15 g, angliavandeniai – 56 g, iš kurių cukrų – 39 g, baltymai – 6,5 g, druska < 0,1 g.

Gamintojas: Torrons Vicens, Ispanija.