Jūsų prekių krepšelis tuščias
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomins net ir didžiausius gurmanus.
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 97 %, saulėgrąžų aliejus, žolelės 1 % (rozmarinai, čiobreliai, bazilikai, mairūnai, dašiai, raudonėliai), druska.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2751 kJ/658 kcal; riebalai – 55,48 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 12 g, angliavandeniai – 30 g, iš kurių cukrų – 6,75 g, baltymai – 23 g, druska – 2 g.
Pagaminta Ispanijoje
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomin.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produkto.....
100 g produkto maistinė ir energinė vertė: 2881kJ/698kcal; riebalai – 64 g , iš kurių sočiųjų .....
Sudedamosios dalys: migdolai 96 %, paprikos prieskoniai 2 %, saulėgrąžų aliejus 1,5 %, druska 0,5 %......