Jūsų prekių krepšelis tuščias
Pistacijos - tai mažiausiai kaloringas riešutas ir tikras vitaminų aruodas. Pistacijos yra pirmaujančios tarp riešutų pagal antioksidantų kiekį. Jose yra antioksidantų liuteino ir zeaksatino, vitamino E, taip pat jos yra puikus skaidulų šaltinis. Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus patiekalus bei desertus.
Sudedamosios dalys: pistacijų riešutai 98,8 %, valgomoji druska 1,2 %.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 2391 kJ/577 kcal; riebalai – 45 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 5,6 g, angliavandeniai – 17 g, iš kurių cukrų – 7,7 g, baltymai – 21 g, druska – 1,2 g.
Šie riešutai gali būti labai sotus ir skanus užkandis, turi daug skaidulinių medžiagų.100 g produk.....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: .....
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai 99%, druska.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 24.....
Skrudinti karijų riešutai padengti traškia karamele.Sudedamosios dalys: karijų riešutai, saulėg.....
Kepinti pasūdyti ir žolelėmis paskaninti anakardžių riešutai puikiai tiks kaip užkandis, sudomin.....
Pinijos yra maistingas užkandis, taip pat salotų, desertų ir kitų patiekalų ingredientas. Pinijų.....
Pistacijos valgomos vienos ir kaip užkandis. Tinka berti į salotas, gardinti žuvį, makaronus, kitus .....